Over Tante Jo

Als klein meisje was ik al dol op paarden, maar ik moest flink zeuren bij mijn ouders voordat ik op paardrijles mocht…

Toen ik 10 was mocht ik eindelijk gaan rijden bij de Slotruiters in Abcoude! Ik was zo blij!

Die liefde voor paarden ging nooit meer weg. Met een buitenrit – samen met vriendinnen of familie – maak je mij nog altijd dolgelukkig.

Toen ik een aantal jaar geleden kennismaakte met Natural Horsemanship en de bijzondere opleiding tot coaching met paarden, wist ik: dit wil ik ook!

Naast mijn baan als managementassistent bij een internationaal bedrijf in de logistiek, begon ik de opleiding tot (kinder)coach aangesloten bij de KREAC. En die stap veranderde mijn leven. Ik ontdekte op een andere manier wat paarden voor je kunnen betekenen. Paarden zijn zacht, reageren op gevoel, leven altijd in het hier en nu. Bovendien kunnen zij perfect fungeren als spiegel en je iets teruggeven. Daar wilde ik alles van weten.

Later volgde ik nog de opleiding Psychosociale Basiskennis bij Con Amore en de leergang Teamcoaching bij Windesheim. En nu, na drie jaar volop studeren, heb ik mijn eigen praktijk: Kindercoaching Tante Jo! 

Met behulp van de paarden kan ik de tafels bij kinderen eigen maken, spelling oefenen en rekenvaardigheden ontwikkelen. Daarnaast kunnen we aan de slag met hulpvragen op het psychische vlak: faalangst, pesten, perfectionisme of onzekerheid.

Mijn motto is: “Alles wat je aandacht geeft groeit”.

Mag ik jou ook laten groeien?

Liefs,

Tante Jo

Opleidingen

Aangesloten bij:

Kinder Coaching: Het effect wat de coaching op onze dochter heeft gehad is dat zij al meteen na de sessies opener en assertiever was. Wat ik erg sterk vind van jouw is vooral je rust en gerichte aandacht naar onze dochter toe.

Petra

ALMP methode: Hij kijkt er elke week naar uit om deze manier van leren te ervaren. Hij vind het erg leuk. Hij onthoud het geoefende en is super gemotiveerd. Ik zou deze werkwijze zeker bij andere aanbevelen omdat we hebben ervaren dat dit heel goed werkt. Wat ik fijn vind is dat je je echt richt op onze zoon.

Monique

Team coaching: Je kan goed samenvatten en doorvragen. Wat me aansprak in het traject was dat er genoeg ruimte was om alles bespreekbaar te maken. Je manier van sturing spreekt me aan en dat je een duidelijke doelstelling en wat wij willen bereiken hebt kunnen maken uit de wir war van woorden van het team. Je zet me aan het denken op een positieve manier.

Marco

Neem contact op

Als je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Voor het maken van een afspraak of kennismaking kunt u het formulier invullen of mij bereiken via de telefoon.

Scroll naar top