Voor wie

Iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien. Wanneer je je niet goed voelt of als je in een veranderings proces zit of als je juist het gevoel hebt dat je stil staat.

Kindercoaching

Volwassenen coaching

Teamcoaching

Kindercoaching met paarden

Voel je je wel eens angstig? Ben je snel boos? Zijn je ouders gescheiden en kun je hier moeilijk mee omgaan? Voel je je vaak onrustig? Voor een keertje is dat niet erg, maar als dat gevoel blijft terugkomen, krijg je er last van. 

Wist je dat paarden jou heel goed kunnen helpen? Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit!

Paarden zijn heel bijzondere dieren. Ze zijn namelijk in staat om jou te vertellen hoe je je voelt. En dat doen ze niet met woorden. Ze laten het zien in hun gedrag. En als je leert hoe je je voelt, kun je ook leren hoe je dat gevoel kunt veranderen! Wat maakt jou blij? Waar ben jij goed in? Hoe kunnen we dat versterken? Coaching met de paarden is altijd positief!

Een blije jij! Vol zelfvertrouwen! 

In de meeste gevallen zien wij elkaar 3-5 keer.

Anders Leren Met Paarden

Moeite met het stampen van de tafels? Krijg je de spelling van (werk)woorden maar niet goed in je hoofd? Of ervaar je moeite met rekenen? Laat de paarden je helpen! Dan zorgen we ervoor dat jij je schoolvakken onder de knie hebt en weer met plezier naar school gaat!

Wist je dat paarden jou heel goed kunnen helpen? Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit!

Een paard leeft in het hier en nu. Het maakt niet uit als we eindeloos oefenen. Bovendien zal het paard nooit tegen je kunnen zeggen dat je iets niet goed doet. Dat maakt dat paarden de ideale maatjes zijn om de schoolse vakken mee te oefenen. Deze vakken vragen om eindeloze herhaling. Daar kunnen paarden dus perfect bij helpen! Samen met hen slijt de nieuwe kennis er helemaal in; straks hoef je daar niet meer over na te denken!

In de methode Anders Leren Met Paarden oefenen we samen met paarden in de paardenbak. Door de frisse buitenlucht, de beweging en het contact met paarden gebeurt er iets in je hersenen; je bent veel beter in staat om nieuwe kennis op te doen en deze eigen te maken. Zo wordt het oefenen van de tafels een eitje! Datzelfde geldt voor andere rekensommen, klokkijken of spelling!

Je hebt de stof onder de knie en gaat weer met plezier naar school!

Volwassenen coaching met paarden

Worstel je met jezelf? Last van faalangst, werkdruk of op een andere manier het gevoel dat je stagneert in het dagelijks functioneren? Laat mij en de paarden je helpen!

Verwacht bij mij geen praatsessies; we gaan praktisch aan de slag in de paardenbak. Afhankelijk van je hulpvraag geef ik je een passende activiteit mee. In sommige gevallen is het contact maken met de paarden al genoeg. In andere gevallen reflecteren de paarden zelf wat er aan de hand is. 

Daarnaast kunnen we tussen de paarden een familieopstelling realiseren of kan ik je hulp bieden bij relatieproblemen.

Één ding is zeker; de paarden geven altijd nieuwe inzichten en zorgen voor positieve energie.

Mag ik met jou ook de bak in?

Teamcoaching

Bijna iedereen functioneert in een team; een team op het werk, een voetbalteam of een team in vrijwilligersverband. We hebben allemaal een eigen rol en er is een hiërarchie. Soms is deze rol verstoord en is wrijving voelbaar. In andere gevallen loopt het team heel goed en is zij nieuwsgierig hoe deze samenwerking verder te intensiveren is. In beide gevallen geeft teamcoaching met paarden ontzettend veel inzicht.

We kunnen een SWOT-analye maken met behulp van de paarden, onderzoeken hoe teamleden nog beter kunnen samenwerken of we pakken de roddelcultuur binnen een organisatie aan. Net waar de behoefte en de hulpvraag ligt.

Een vaardigheid die teams versterkt en een ervaring die alle collega’s een leven lang met zich meenemen.

Één ding is zeker; de paarden geven altijd nieuwe inzichten!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van teamcoaching?

Neem contact op

Als je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Voor het maken van een afspraak of kennismaking kunt u het formulier invullen of mij bereiken via de telefoon.

Scroll naar top