Werkwijze

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Ik wil je graag ontmoeten en je leren kennen. Ik zal je vertellen hoe ik te werk ga en jij krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen. Dit gesprek vindt plaats bij Stal Bos in Mijdrecht. Je ziet dan meteen mijn werkplek. 

In het gesprek bespreken we wat jij graag zou willen leren. Waar heb jij behoefte aan? Waarin kun jij je nog verder ontwikkelen? Samen maken we een plan. Voor Kindercoaching geldt meestal dat 3 tot 5 sessies voldoende zijn. Voor Anders Leren Met Paarden kan dat wat meer variëren. Dat is volledig afhankelijk van de hulpvraag. 

Voor zakelijke teamcoaching en coaching van volwassenen is het plan van aanpak meer maatwerk en zal ik een voorstel doen voor een passende offerte.

paardencoaching tante jo werkwijze

Aan de slag!

Verwacht van mij geen praatsessies; samen met de paarden gaan wij praktisch aan de slag. Gebaseerd op mijn ervaring en kennis, mijn enorme database van lesmaterialen en praktische activiteiten stel ik een programma samen wat helemaal bij jouw hulpvraag past. Één ding staat vast; we zijn altijd in de buurt van de paarden. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat we altijd de paarden berijden; in veel gevallen is de nabijheid van de paarden al voldoende voor nieuwe inzichten.

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Of benieuwd naar mijn werkplek bij Stal Bos? Bel mij en kom eens kijken!

Neem contact op

Als je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Voor het maken van een afspraak of kennismaking kunt u het formulier invullen of mij bereiken via de telefoon.

Scroll naar top